Levi 15.10.2024

Suomen Lumilautaliitto yhteistyöhön Blistexin kanssa

Blistex lisäämään maajoukkuelaskijoiden hyvinvointia.

Suomen Lumilautaliitto Flat on solminut uuden yhteistyösopimuksen kansainvälisesti tunnetun huulivoidebrändi Blistexin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tukea maajoukkueen lumilautailijoita ja kiinnittää huomiota ulkoilmassa oleskelun tuomiin haasteisiin, kuten huulten suojaamiseen talviolosuhteissa.

Blistexin tuotteet tarjoavat lumilautailijoille huulienhoitotuotteita, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa pakkasen, viiman ja auringon aiheuttamilta haitoilta. Erityisesti aurinkosuojakertoimella varustetut huulivoiteet ovat tärkeitä pitkillä päivillä rinteessä, kun kevätaurinko voi olla yllättävän voimakas. Nyt Blistex suojaa koko Suomen lumilautailumaajoukkuetta kauden aikana ja on näkyvänä osana kansallista lumilautakiertue Suomi Cupia.

Blistexin brand manager Maiju Korpinen on yhteistyöstä iloinen:

— Meillä Blistexillä kiinnostus heräsi heti, kun Lumilautaliitolta otettiin yhteyttä. Talvikausi yhdistää meitä ja on molemmille tärkeää aikaa monella tapaa. Emme ole tehneet hetkeen isompia kumppanuuksia, mutta tämä yhteistyö vaikutti osuvalta. Lumilautailijat viettävät pitkiä aikoja ulkoilmassa säällä kuin säällä, jolloin on tärkeää suojata ja kosteuttaa huulia. Pakkanen ja viima kuivattavat huulten herkkää ihoa ja toisaalta etenkin keväthankien aurinko on petollinen. Tehokkaasti hoitava ja kosteuttava huulivoide, tarvittaessa myös riittävän aurinkosuojakertoimen kanssa, onkin ehdoton varuste jokaiselle rinteessä viihtyvälle. Blistex suojaa nyt koko maajoukkueen! On arvokasta myös tukea nuoria urheilijoita heidän matkallaan kohti tavoitteitaan, ja innolla seuraammekin, mihin maajoukkue tulevana talvena yltää.

Lumilautaliiton toiminnanjohtaja Annukka Himmi Vassoney on hyvin iloinen uudesta kumppanuudesta:

— On tosi hieno juttu, että Blistex on lähtenyt mukaan toimintaamme. Odotan innolla, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaiseksi, Vassoney Himmi kommentoi.

Maajoukkueesta löytyy jo ennestään huulivoiteiden kuluttajia, kuten kovassa nosteessa oleva Telma Särkipaju:

— Blistex-yhteistyö on itselle ainakin hyvin osuva, koska olen suorastaan huulirasvamonsteri. Ei ole vitsi kun sanon, etten lähde mihinkään ilman — varsinkaan talvella. Olen siis kyllä fiiliksissä tästä!

Blistex tarjoaa tukea lumilautailijoiden hyvinvointiin ja osaltaan auttaa maajoukkuelaskijoita valmistautumaan parhaaseensa varsinkin tänä kautena alkaneessa olympiakarsinnassa.