Vihti Ski Center 28.3.2024

Real Skifi teki lasketteluvideon koululaisryhmille

Real Skifi kuvasi koululaisryhmiä varten hauskan opetusvideon.
Laskettelupäivä on monelle koululaiselle lukuvuoden odotetuin ja hauskin koulupäivä. Suomen Hiihtokeskusyhdistys ja Real Skifi tuottivat hauskan turvallisuusvideon koululaisryhmille, jotta laskettelupäivä sujuisi hyvin.

Koulun laskettelupäivä on monelle lukuvuoden ylivoimainen kohokohta. Odotuksen tuoma jännitys, kavereiden seura ja näyttämisen halu voi kuitenkin tuoda ikävän sävyn muuten hauskaan päivään, jos esimerkiksi hyppy menee pitkäksi ja laskettelupäivä siten päättyy loukkaantumiseen.

Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen yksi tärkeimmistä tehtävistä on rinneturvallisuuden. Tällä kertaan pyydettiin apuun kekseliäitä lasketteluvideoita nettiin tuottava Real Skifi. Yhdessä muodostui alle kolme minuuttia pitkä turvallisuusvideo, jonka jokainen koululainen ja opettaja varmasti katsoo mielellään.

Real Skifin videoissa on taitoa ja huumoria.

Real Skifi opastaa taidolla ja huumorilla

Real Skifin häkellyttäviä ja hauskoja lasketteluvideoita on katsottu yhteensä yli kuusi miljoonaa kertaa. Real Skifi on tunnettu värikkäästä kesälaskemisesta, tajunnan räjäyttävästä kekseliäisyydestä ja rennosta meiningistä. Hyvä henki tukeekin ryhmän tavoitetta: jokaisesta videosta tehdään parempi kuin edellisistä.

”Opetusvideon tekeminen oli mukavaa vaihtelua tavallisille kuvauspäiville, etenkin kun pääsimme edistämään hyvää asiaa. Toivottavasti koululaisryhmät ja muut katsojat pääsevät nauttimaan laskettelun iloista turvallisesti”, kommentoi Real Skifi -ryhmän laskettelija Verneri Hannula.

”Haluamme tarjota jokaiselle koululaiselle hauskan ja ikimuistoisen – mutta myös turvallisen – laskettelupäivän. Joskus nuorilla into korvaa maalaisjärjen, joten halusimme muistuttaa hauskalla tavalla rinnesäännöistä. Real Skifi oli oiva kumppani viestin viemiseen”, kertoo Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Harri Lindfors.

Video on nähtävissä Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen Ski.fi-YouTube -kanavalla osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=bMHTYvaYUsI

Lisäksi videota jaetaan sosiaalisen median kanavissa sekä hiihtokeskusten kouluille lähettämien infopakettien yhteydessä.

Täältä pääset näkemään lisää Real Skifin lasketteluvideoita:

Hiihtokeskusten rinne- ja aukiolotiedot, tapahtumat ja hiihtokoulut löydät Ski.fi:n sivuilta.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.
Nyt on aihetta hymyyn, iloon ja riemuun: Iso-Syötteen huipulle pääsee jatkossa nopealla tuolihissillä.
Sirkan kylässä sijaitsevalla Levitunturilla avattiin vuonna 1964 Eturinteen alueella pujottelurinne ja kapulahissi. Levin kehitys kansainväliseksi talvimatkailukeskukseksi oli alkanut. Kuva: Levi Ski Resort
Talvipyöräily antaa kiehtovaa näkökulmaa hiihtolomaan. Tutunkin hiihtokeskuksen ympäristö näyttää erilaiselta ohjaustangon takaa.
Rinteessä harvemmin ollaan yksi. Mitä enemmän väkeä on mäessä, sitä tärkeämpää on noudattaa yhteisiä rinnesääntöjä.
Hiihtokoulu ei ole vain aloittelijoiden koulu, vaan jokainen laskettelija ja lautailija hyötyy tekniikkatunnista.
Suksiseppä Jani Ahvenainen kertoo rinnevinkkinsä ja samalla paljastaa, miten voit voittaa Pusun sukset.

Lumilautaliiton uusimmat

fsa-paracross-pyha

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

10 turvallista laskuvinkkiä

Vinkit

Parkkilaskemisen ABC

Laskettelu
Kuvaaminen on monelle olennainen osa laskuharrastusta. Parhaimmillaan videoista on iloa myös lukuisille kanssalaskijoille. Esimerkiksi kuvan Realskifi-laskuvideoporukan tuotanto on saanut suuren suosion.

Ammattilaisen 10 vinkkiä parempiin laskuvideoihin

Keskusuutiset